Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Неназначенных незавершенных заказов: 2, свеженьких 1
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Глава Уряду про реформу ДФС: Служба залишається в Міністерстві фінансів, але буде докорінно реформована          
Володя Гройсман Подменю пользователя
сообщение 26.06.17, 23:50
Сообщение #1

Живет на форуме
***********
Группа: Пользователи
Сообщений: 20863
Спасибо сказали: 27 раз
Рейтинг: 0

Державна фіскальна служба за пропозицією Уряду залишатиметься у підпорядкуванні Міністерства фінансів, але буде докорінно реформована та перебудована в інтелектуальний орган влади з серйозними повноваженнями. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в інтерв’ю Ліга.net.

«На сьогодні ми бачимо таку модель: ДФС залишається в Міністерстві фінансів. Але Службу треба перебудувати і повністю реформувати. Це повинен бути не каральний орган, а інтелектуальний, з серйозними і цивілізованими повноваженнями, - сказав Володимир Гройсман. - Моя позиція полягає в тому, щоб ДФС підтримувала і захищала бізнес, а не навпаки, створювала для нього штучні перешкоди. Я вважаю, дуже важливо забезпечити стійке економічне зростання. Це можливо, в тому числі, внаслідок такої реформи, і її результатом має бути створення нормального бізнес-клімату».

При цьому Глава Уряду назвав «неприпустимим» будь-яке відродження ліквідованого Міністерства доходів і зборів. «Я абсолютно проти відродження Мінсдоха (Міндоходів та сборів). Це недопустимо», - сказав Прем’єр-міністр.

Він висловив сподівання, що діючий керівник ДФС Мирослав Продан зможе запровадити нові системні зміни й сервіси для підтримки малого та середнього бізнесу.

«Він (Продан) багато витягнув на своїх плечах, тому що система була не готова. Звичайно, йому потрібно більше підтримки в системі, але система хвора, її треба перезавантажувати. Це серйозний виклик. Я йому (Продану) буду тільки допомагати, щоб ДФС стала сервісною структурою з людським обличчям», - сказав Глава Уряду.

Він звернув увагу, що серед досягнень Служби – запровадження автоматичного повернення ПДВ та перевиконання надходжень по митниці. «Ми плануємо перевиконання доходів по митниці, а це 12 млрд грн, направити на місцеві дороги. Колосальний ресурс, який раніше знаходився в тіні, і на ньому хтось паразитував, - зазначив Володимир Гройсман. – Сьогодні ми ще дуже далекі від наведення остаточного порядку. Потрібна повна модернізація митниці, і дуже багато речей треба зробити для технічного переоснащення. Буквально зараз буде оголошено тендер із закупівлі стаціонарних сканерів для митниці. Це буде означати тільки одне: щілин, через які можна проводити сірий імпорт або контрабанду, буде все менше і менше. Це зробить позитивний вплив і на українське виробництво. Тому що сірий імпорт підступно забирає частину ринку і можливості українських виробників. А за українських виробників я готовий боротися 24 години на добу».





По материалам: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 19.04.24, 10:40
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!