Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Введення початкових залишків по ОЗ.
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 8.3, 8.2, 8.1, 8.0 > 1С Бухгалтерия 8 для Украины > Бухгалтерия 8, редакция 1 для Украины
Юля
Запитання нарахунок ОЗ. Якщо введення поч.зал. створювався в 2010, але деякі засоби ввелися не вірно, як можна виправити таку ситуацію, адже програма 2010 рік закрила і я не можу його корегувати.


 ! 

Правила, п.4.
 
logist
Документ Корректировка записей регистров
Юля
Цитата(logist @ 06.09.12, 10:23) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Документ Корректировка записей регистров

Мені його потрібно робити на дату введення залишків? І ще таке амортизація буде нараховуватися відповідно корегування? Дякую!
logist
Цитата(Юля @ 06.09.12, 10:31) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Мені його потрібно робити на дату введення залишків?

Так.

Цитата(Юля @ 06.09.12, 10:31) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
амортизація буде нараховуватися відповідно корегування?

Так, але з урахуванням попередніх відрахувань.
Юля
Я знову повертаюсь до даної теми (. Що могла змінити корегуваням - змінила, але один ОЗ (при введені поч.зал) бухгалтер не вказав в способі відображення витрат по амортизації податкове призначення, а документом корегуваня я змінити не можу, тому що податкове призначення потрібно вказати в довіднику (способі відображення витрат по амортизації), куди мене відповідно не пускає через закриття 2010 року. Порадьте будь-ласка як можна вийти з даної ситуації. Буду дуже вдячна.
logist
Меню "ОС" -> "Параметры амортизации" и там выбираете документ в соответствии с тем что нужно изменить. Разумеется задним числом уже ничего изменить нельзя, поэтому меняйте с доступной даты - другого вариант нет.
Юля
Да, я так пробувала, але є одне но, коли я роблю зміну податкового призначення ОЗ, потрібно вказати старе под.приз., а його немає(вказати не можу строка не активна) і мені недає провести документ.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.