Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Щоб отримати шенген доведеться здавати тест на IQ
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Общий раздел > Юмор
logist
З осені відділ міграграційної та візової політики ЄС посилить правила отримання шенгенської візи для громадян України. Нововведення стосуватимуться людей, які подаватимуть заявку на шенгенську візу вперше.

Суть нововведення полягає в тому, що тепер, окрім довідок, витягів та копій банківських рахунків також доведеться пройти IQ-тест. Інформацію підтвердила прес-аташе візового центру у Києві Марина Багаторазова:

- З 1 вересня громадянам України, при подачі заявки та повного пакету документів на шенгенську візу, доведеться здавати IQ-тест. Це обумовлено тим, що багато громадян з низьким рівнем інтелекту порушують візовий кодекс і залишаються в ЄС довше передбаченого терміну, а також по статистиці у них більше проблем із законом та схильності до вчинення злочинів.

За словами прес-аташе, в’їзд в країни шенгенської зони буде заборонений для людей з IQ нижче 70. Від 70 до 130 віза буде видаватись в звичайному режимі, а для розумників з рівнем IQ більше 130 буде видаватись мультивіза на один рік.

У неформальній розмові один із європейських консулів повідомив, що таким чином ЄС намагається впровадити санкції проти виборців чинної влади. “Людина з рівнем інтелекту вище середнього не могла проголосувати за президента, який не знає елементарної граматики і не може зрозуміти різницю між словами безпечний та небезпечний” – говорить дипломат.

Міністерство закордонних справ України, поки що, ніяк не відреагувало на нововведення європейських колег.

необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Ardi
Насколько я понимаю баловая оценка IQ теста не подразумевает что человек готовился к тесту и решал подобные задачи. И тем более не изучал заведомо правилные способы решения задач.

В общем появится ещё одна услуга у посредников - подготовка к конкретному варианту IQ теста для шенгена.
Vofka
Цитата(logist @ 30.05.12, 17:41) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Марина Багаторазова

Не повезло мадаме с фамилией (или это только у меня с такой фамилией пошлости ассоциируются faceoff.gif ?)
Ardi
Пошлости это когда Одноразова.
yuritch
Что, кто-то принял это "новость" всерьез?! biggrin.gif

(зайдите на сайт-источник и кликните по ссылке "Інформація" в верхнем правом углу страницы...)
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.