Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Уряд продовжує карантин до 11 травня
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Новости > Бухгалтерский учет, налоги, последние изменения законодательства
Деня Шмыгаль
Відповідне рішення прийнято сьогодні на засіданні Уряду.

"При ухваленні рішення ми спиралися на моделювання аналітиків НАН України та дані МОЗ, які свідчать, що пік захворюваності може настати на початку травня", - повідомив у своєму необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Прем'єр-міністр повідомив про чіткий план виходу з карантину. Він складається з 5 етапів. Стартову точку цього плану Уряд називає «День К». Для його початку є дві умови. По-перше, якщо протягом 10 днів відсоток виявлених випадків захворювання у країні не змінюється або коливається в межах 5%. По-друге, лікарні заповнені пацієнтами з COVID-19 менш ніж на 50%.

"За нашими розрахунками, «День К» має настати 12 травня. Також у нас є важливі завдання до цього часу, над якими ми працюємо: поступово збільшуємо кількість тестувань, покращуємо забезпечення лікарень та медиків, запроваджуємо систему Е-контролю за самоізоляцією як альтернативу обсервації та розроблюємо нові соціальні стандарти. Це насамперед носіння засобів індивідуального захисту, дотримання соціальної дистанції та постійна дезінфекція, - повідомляє Шмигаль.

"Україна неодмінно повернеться до звичного ритму життя, але загроза, на жаль, найближчим часом не зникне. І ми разом з усім світом маємо навчитися жити за нових умов", - впевнений Прем'єр-міністр.



По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Vofka
Цитата(Деня Шмыгаль @ 22.04.20, 13:50) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
запроваджуємо систему Е-контролю за самоізоляцією як альтернативу обсервації та розроблюємо нові соціальні стандарти

Интересно, что имеется ввиду под этой фразой.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.