ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У М. КИЄВІ

ІНДИВІДУАЛЬНА ПОДАТКОВА КОНСУЛЬТАЦІЯ

від 11.09.2018 р. № 3925/ІПК/26-15-12-01-18

Про податок на додану вартість

Головне управління ДФС у м. Києві розглянуло лист щодо порядку заповнення необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки з податку на додану вартість та, керуючись необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки (далі - Кодекс), в межах своїх повноважень повідомляє.

Правила складання необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки (у тому числі заповнення її обов'язкових реквізитів) регулюються необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки та регламентуються Порядком заповнення податкової накладної, затвердженим необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 26.01.2016 за N 137/28267 (зі змінами, внесеними необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки) (далі - Порядок N 1307).

Перелік обов'язкових реквізитів, які зазначаються у необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки, визначено у необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки.

Відповідно до необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки таблична частина необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки складається з двох розділів: А і Б.

До розділу А необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки (рядки I - X) вносяться узагальнюючі дані за операціями, на які складається така податкова накладна, зокрема:

у рядку I зазначається загальна сума коштів, що підлягають сплаті з урахуванням ПДВ;

у рядку X зазначаються дані щодо зворотної (заставної) тари.

Вартість тари визначається у договорі (контракті) як зворотна (заставна) і не включається до бази оподаткування, а зазначається в рядку X розділу А необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки як загальна сума коштів, що підлягають сплаті.

Тобто, дані щодо зворотної (заставної) тари, зазначені в рядку X розділу А необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки, не враховуються у загальній сумі коштів, що підлягають сплаті з урахуванням ПДВ (рядок I розділу А податкової накладної).



По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки