Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Інвентаризація запасів
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 8.3, 8.2, 8.1, 8.0 > 1С Управление небольшой фирмой для Украины
Юля
Привіт. І знову повертають до своєї неперевершеної УНФ 1.6. Магазин працює, вирішили зробити Інвентаризація запасів, побачили ,що води за обліком 6шт, а реально є тільки 3шт, в документі Інвентаризація запасів ставимо відхилення мінус 3шт, Кількість стає відповідно 3шт, потім на підставі робимо списання товарів, все здається просто, АЛЕ після цього по регістру залишки товарів показує, що товару немає взагалі, хоча має залишитися 3шт, а беремо звіт собівартість товарів показує, що є 3 шт, в картці самого товару теж що є 3шт, а продати не можемо, пише, що не достатньо товару на складі. 09000000.gif
sash80
Юля @ Вчера, 15:32 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,
Для експеримента:
Провів в УНФ "Інвентаризацію запасів" і проставив лише по одній позиції неспівпадіння (відбувся автоматичний розрахунок відхилення).
На підставі провів "Списання запасів товарів".
І все в Номенклатурі відповідно провелось: напевно у Вас є ще якийсь документ або ...
Юля
sash80 @ Вчера, 15:32 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,
Знайшла в чому проблема. При закриті зміни , звіт про роздрібні продажі закрився, але чомусь без товару , з нульовою сумою, написано"Закрита(чеки заархівовані),але там пусто, а якщо заходимо напряму в список чеків, там вони є, але чомусь не підтянулися в закриття зміни? Відповідно побились залишки, Що трепер робити?????І чому так з закритям??
cos12
Юля @ Сегодня, 10:45 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,
было у меня подобные случаи, правда в рознице, причины возникновения такой беды было несколько:
1. И основная причина - Пользователь - сами пытались откорректировать чек или создать в ручную без пробития по ККМ после закрытия смены.
2. Ошибка работы с ККМ.

Как исправлял - открывал смену, в чеке выставлял нужную смену и выставлял нужные признаки(пробит чек и т.д.), перепроводил чек - он отображался в смене, потом закрывал смену. и после етого перезаполнял отчет о продажах и перепроводил, после чего все подтягивалось как нужно.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.