Підставою для фінансування страхувальників-роботодавців робочими органами Фонду соцстраху є оформлена за встановленим зразком заява-розрахунок, що містить інформацію про нараховані застрахованим особам суми матеріального забезпечення за їх видами.

Чинна форма заяви-розрахунку визначена в додатку до Порядку фінансування страхувальників для надання застрахованим особам матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління ФСС з ТВП від 25.01.2011 р. № 26. Але, зважаючи на те що до чинної редакції цього Порядку не були внесені відповідні зміни після прийняття Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 р. необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки, а також у зв’язку з реорганізацією ФСС з ТВП та ФСС від НВ у Фонд соцстраху, то чинна редакція форми заяви-розрахунку з 01.08.2017 потребувала негайних змін для забезпечення безперервності фінансування страхувальників-роботодавців для надання матеріального забезпечення.

На це звертає увагу Фонд соцстраху в необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки.

Водночас повідомлено: виконавчою дирекцією Фонду соцстраху проводиться робота щодо вдосконалення порядку фінансування страхувальників для надання застрахованим особам матеріального забезпечення, а також форми заяви-розрахунку для подальшого їх затвердження.



По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки