5 вересня 2017 року у Комітеті Верховної Ради України з питань податкової та митної політики за адресою вул. Липська 3 (зал засідань №3) під головуванням Голови Комітету Южаніної Н.П. відбулося обговорення ситуації, яка склалася в результаті впровадження блокування реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних.

В обговоренні прийняли участь народні депутатів України Острікова Т.Г., Продан О.П., Долженков О.В, Кірш О.В. та інші народні депутати України, Державний секретар Міністерства фінансів України Капінус Є.В., посадові особи Міністерства фінансів України, директор Департаменту моніторингу доходів та обліково-звітних систем Чмерук М.О. та інші посадові особи Державної фіскальної служби України, представники Ради бізнес омбудсмена, малого та середнього бізнесу та громадських організацій.

У ході зустрічі представники бізнесу донесли до народних депутатів України, посадових осіб Міністерства фінансів України, Державної фіскальної служби України гостроту проблем, які виникли у підприємств реального бізнесу у зв’язку з недосконалістю процедур системи блокування реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

За результатами обговорень учасники домовилися терміново напрацювати зміни до нормативно-правових актів, які регулюють процеси блокування реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, зокрема, з метою усунення проблем реального бізнесу, що обговорювалися у ході зустрічі.



По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки