«Ложкою дьогтю можна зіпсувати бочку меду». Багато хто в дуже болючий спосіб нещодавно ще раз відкрили для себе цю істину. У зв'язку з чим зараз знаходяться «в активному пошуку».

Одна з альтернатив, хоча і з серії «на безриб'ї і ...», - безкоштовне «Єдине вікно подання електронної звітності». Як налаштувати персональні параметри, профіль підприємства, адресу електронної пошти та ЕЦП? Як імпортувати звіти / документи з інших програм? Як створити їх безпосередньо через «Єдине вікно»? Як їх підписати і відправити?

Відповідями на всі ці питання з радістю поділимося (статтянеобходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки).

Була нареченою, а стала дружиною? - Це найпопулярніша причина зміни прізвища, але далеко не єдина. Крім того, змінити можна навіть ім'я або ... по-батькові. Як відобразити таку подію в кадрових і бухгалтерських документах, якщо «переродився» працівник підприємства? (Стаття необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки).

Викликає щиру зацікавленість ряд «блокувальних» моментів. У нормативці вони не прописані, але «проявилися» на практиці. Крім того, заслуговують на увагу роз'яснення податківців щодо розблокування «зменшуючого» розрахунку коригування. Обговоримо (стаття необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки)!

І знову «змішаним джерелам присвячується» ... Оскільки звітність з рентної плати за воду за I квартал 2017 року треба було заповнювати згідно «нових тенденцій» (в декількох окремих додатках 5), то і помилок вдалося уникнути не всім. Як тепер їх виправити? Допоможемо (стаття необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки)!

Обговорення необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки «Бухгалтер 911» оголошується відкритим!



По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки