Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: як змінити існуючу форму в 1с 7.7
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Программисту > Программирование в 1С Предприятие 7.7
leo10k10
Усім доброї години дня чи ночі. Маю проблемку і вже вибився з сил в пошуках її рішення остання надія на цей форум.
Моя задача полягає у тому, щоб в форму для заповнення «Приходную накладную» на постійній основі добавити додаткове поле введення інформації про товар з подальшим її виведенням на друк через «Печатную форму Приходной Накладной», відповідно «Печатную форму» теж треба змінити (відредагувати). Основний нюанс це те, що 1С вже старушка версія платформи 7.70.026, як показано на рис. 1.

Рис.1
При роботі в 1С у режимі «1С:Предприятия»для заповнення «Приходной накладной» є форма яка показана на рис. 2, де червоним кольором відмічено саме те місце де треба передбачити введення додаткової інформації.

Рис. 2
А ось тепер розкажу вам про свою проблему по-перше в режимі «Конфигуратор» мені не вдалося знайти форму для заповнення «Приходоной накладной» такого ж вигляду, як в у режимі «1С::Предприятия» для її корегування, натомість я маю ось такі види документів, як показано на рис. 3

Рис. 3
Мені здається я вже все облазив в режимі «Конфигуратор» але потрібної форми «Приходной накладной», яку слід заповнювати не знайшов. Більше того в «Сервисе», що на панелі головного меню в режимі «1С::Предприятия» закладка «Внешние печатные форми» відсітня.

Рис. 4
Питання, як і де шукати необхідну мені форму аби добавити в неї додаткове інформаційне поле, а чи може я вже її знайшов да сам того не розумію, тоді як в неї вносити зміни якщо візуально форма не та????.
Парадоксально але закладка «Таблица_Укр» яка є у вікні «Форма-Документ.Приходная Накладная», по суті є «Печатной формой Приходной накладной» її я відредагував, тобто добавив поле куде варто записати додаткову інформацію, а ось далі ступор де ж всетаки знайти цю форму, щод добавити потрібне поле інформація з якого потім буде записана в базу даних а звідди буде витягуватись для інших операцій в тому числі і для друку нової (вже зміненої) «Печатной формой Приходной накладной». Якщо хтось мене зрозумів допоможіть будь-ласка.


Сори не получилось фотки закинуть
logist
Цитата(leo10k10 @ 11.03.17, 3:53) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
такого ж вигляду, як в у режимі «1С::Предприятия»

В 7.7 та звичайних форма 8 є така штука як "шар" (слой - рус.), мабуть це ваш випадок, подивиться у формі необхідного доку список шарів, переключайтесь між ними, думаю, знайдете те що потрібно.
igmig65
Цитата
версія платформи 7.70.026

так поставьте 27, я чтото за 26 и не помню, 25 был, 23..
logist
Цитата(igmig65 @ 11.03.17, 16:39) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
так поставьте 27, я чтото за 26 и не помню, 25 был, 23..

Стоит заметить, что на вопрос темы это никак не влияет.
leo10k10
leo10k10 @ Сегодня, 2:53 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,
Нарешті знайшов спосіб як завантажити фотки може це допоможе більш освітити мою проблему


 ! 

необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки: 8
 


Цитата(logist @ 11.03.17, 11:49) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
В 7.7 та звичайних форма 8 є така штука як "шар" (слой - рус.), мабуть це ваш випадок, подивиться у формі необхідного доку список шарів, переключайтесь між ними, думаю, знайдете те що потрібно.

я новачок в 1с підкажіть за який "шар" Ви говорили і як його перемикати???

Цитата(logist @ 11.03.17, 11:49) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
є така штука як "шар" (слой - рус.), мабуть це ваш випадок,

і дійсно на всі 100% це мій випадок дякую знайшов ці шари і моя форма саме там icon_beer17.gif
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.