Мінфін наказом необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки вніс зміни до свого наказу необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки "Про затвердження порядків щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій".

Документом затверджено нові форми КОРО на РРО та КОРО на господарську одиницю.

Уточнено, що у разі наявності у суб'єктів господарювання КОРО за старими формами, такі книги можуть бути зареєстровані, перереєстровані у відповідному контролюючому органі, а також використовуватись до скасування реєстрації таких КОРО.

Якщо суб’єкт господарювання проводить розрахункові операції за підакцизні товари, то такі "старі" КОРО можуть використовуватись за умови відображення сум акцизного податку у графах, в яких відображається суми ПДВ.

Також наказом передбачено, що вимоги щодо відображення акцизного податку у КОРО не поширюються на записи, що формуються на підставі розрахункових документів, що друкуються РРО, версії внутрішнього програмного забезпечення яких включені до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій до 11.03.2016 року.

Наказ від 23.09.2016 р. № 837 набирає чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування в виданні «Офіційний вісник України» № 85 від 04.11.2016 р.



По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки