Національний банк України в листі від необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки підтвердив, що підприємства (підприємці) мають право виплачувати заробітну плату працівникам із готівкової виручки, яка надійшла до каси, за умови дотримання вимог Положенням про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженого постановою Правління НБУ від 15.12.2004 р. № 637.

Водночас Нацбанк наголосив: зміни до Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах, затвердженої постановою Правління НБУ від необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки, які були внесені постановою Правління НБУ від необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки, виплати заробітної плати готівкою не стосуються.

Нагадаємо!
Постановою Правління НБУ від необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки, окрім іншого, було зобов’язано банки для зарахування виключно заробітної плати, стипендії, пенсії, соціальної допомоги й інших передбачених законом соціальних виплат відкривати фізичній особі окремий поточний рахунок або використовувати вже відкритий для цих цілей рахунок.


По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки