Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Прийняття до обліку ОЗ з нарахованою амортизацією (УО)
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 8.3, 8.2, 8.1, 8.0 > 1С Управление производственным предприятием 8
makajaha
Доброго Усім дня!

Підкажіть, будь ласка, як/чи можна в 1с8.2* в управлінському обліку прийняти до обліку основний засіб з вже нарахованою амортизацією?

Поясню для чого це мені: в середині компанії між двома організаціями відбулась операція з купівлі-продажу основних засобів, в бухгалтерському обліку все зрозуміло, а ось щодо управлінського обліку, то тут має залишитись усе без змін, тобто майже без змін, організацію-власника потрібно змінити. Тому я і вирішив спробувати провести поступлення і введення в експлуатацію обладнання окремо в управлінському обліку.

Можливо підкажете інший шлях як це все гарно провести, але в першу чергу мене цікавить, як це можна зробити силами користувача 1с8.2.

____________________
* А саме: Конфігурація: "Управление производственным предприятием для Украины", редакция 1.3 Разработка конфигурации: "ABBYY Ukraine", 2005-2015 (1.3.37.2) (http://v8.1c.ru/regional/RegionalSolutions_UA_UPP.htm) Copyright © ООО "1C", 2005-2015 (http://www.1c.ru/);
logist
Цитата(makajaha @ 13.05.15, 10:33) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
в середині компанії між двома організаціями відбулась операція з купівлі-продажу основних засобів

Управленческий учет не оперирует понятием Организация (в УУ ОС не ведется разрез Организация), поэтому факт продажи/покупки в БУ можно отразить двумя документами только по БУ, а в УУ одним документом Пермещение ОС - переместить его в другое подразделение.
makajaha
Цитата(logist @ 13.05.15, 11:03) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Управленческий учет не оперирует понятием Организация (в УУ ОС не ведется разрез Организация), поэтому факт продажи/покупки в БУ можно отразить двумя документами только по БУ, а в УУ одним документом Пермещение ОС - переместить его в другое подразделение.

Дякую за оперативну відповідь.
В нас управлінський облік ведеться в розрізі організацій, але це не так важливо.
А якщо уявити, що в цих організаціях не повязані бази даних 1с8 і так виходить, що потрібно прийняти як нове обладнання на одній з організацій, але з вже нарахованою амортизацією. Що в такому випадку можна мені порадити, як користувачу?
logist
Цитата(makajaha @ 13.05.15, 11:14) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
А якщо уявити, що в цих організаціях не повязані бази даних 1с8

После приема к учету - введите документ "Изменение параметров амортизации" проводимый только по УУ, и там укажите необходимдые данные.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.