Звертаємо Вашу увагу, що НКЦПФР (Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку) були зафіксовані випадки фальсифікації офіційних документів Комісії, які надсилались учасникам ринку цінних паперів та, які можуть надходити до Вас і надалі.

Так, зміст зазначених документів не відповідає дійсності та має неправдиві дані щодо аудиторської діяльності на фондовому ринку.

Зазначаємо, що відповідно до інструкції з діловодства НКЦПФР, затвердженої наказом № 717 від 31 серпня 2012 року, у Комісії застосовується централізована система реєстрації документів (пункт 4). Зокрема, вся кореспонденція Комісії має вихідний реєстраційний номер та дату, а офіційні бланки мають власний номер на лицевому боці аркуша.

Також нагадаємо, що Указом Президента України № 937/2014 від 16 грудня 2014 року було звільнено Олега Мозгового з посади Члена НКЦБФР, що ще раз підтверджує недостовірність інформації у таких листах.

Даним повідомленням Комісія рекомендує бути пильними до кореспонденції, що надходить від регулятора фондового ринку без вищезазначених формальних ознак.

З прикладом листа Ви можете ознайомитись необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки.

По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки