Постанова КМУ від 11.02.2015 № 49

Кабмін вніс зміни до порядку надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування для підприємств та організацій громадських організацій інвалідів (далі - дозвіл).

Зокрема, обласні та окремі міські держадміністрації, Мінсоцполітики АРК прийматимуть розпорядження про доцільність надання або відмови в наданні дозволу протягом 15 робочих днів із дня надходження документів від підприємства, організації, але не менш як за 15 робочих днів до початку кварталу, з якого підприємство, організація планує отримати дозвіл. Необхідною умовою для одержання дозволу в такий строк є отримання підприємством (організацією) за попередній звітний (податковий) рік доходу, в обсязі більш як 8400 розмірів мінімальної зарплати, встановленої на 1 січня поточного року. Однак до такого доходу належатиме лише та частина, яка враховуватиметься під час визначення об’єкта оподаткування.

Якщо підприємство (організація) мало річний дохід менший ніж 8400 мінімальних зарплат, розпорядження про надання або відмову в наданні дозволу прийматимуть протягом 30 робочих днів.

Постанова набирає чинності з дня офіційного опублікування.

По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки