На офіційному сайті Міністерства доходів і зборів України оприлюднено необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки"Про внесення змін до Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій".

Основною метою проекту є забезпечення реалізації норм статті 8 Закону України „Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг” в частині визначення порядку ведення книг обліку розрахункових операцій, які реєструються на кожний РРО або на окрему господарську одиницю. У зв'язку з цим планується у новій редакції викласти пункт 1 глави 4 розділу ІІ згідно з яким:

"Суб’єкт господарювання повинен забезпечити використання книги ОРО у тій господарській одиниці, що зазначена на титульній сторінці книги при її реєстрації/перереєстрації, або з тим РРО, до якого така книга зареєстрована".

Крім того, у нові редакції викладені необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки (форма книги ОРО на РРО) та необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки (форма книги ОРО на господарську одиницю).

У разі прийняття, цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки