Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Проблеми із підключенням до бази 1С v.7.7 як до OLE-серверу через Active-X
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Администратору 1С / Системному администратору / Администратору баз данных > Администрирование и настройка 1С
mister-x
Маємо: база торгівля російська на сервері MS Windows Server 2003 R2 Standart Edition SP2. Більшість користувачів заходить в базу із свого ПК через RDP і "почувають себе комфортно" в базі. Але є декілька користувачів - торгові представники ("колєсять" по Україні), які заходять в базу через КПК. Зв'язок КПК із базою 1С налаштовував інший програміст. Із його слів, в загальному, він використовує Active-X і через інет конектиться до бази як оле-серверу, - відбувається обмін даними. Останнім часом цей зв'язок час від часу пропадає (зависає) або взагалі неможливо з'єднатися. Як він пояснив, проблема у роботі програми 1С як оле-серверу. Для того, щоб відновити цей зв'язок, клієнт змушений перезавантажувати сервер і відповідно переіндексувати базу 1С (займає близько години часу), інакше ні-ні.

Питання: чи допоможе переустановки платформи 1С у даній проблемі, чи той прогер по своїй частині щось не допрацьовує і крутить інтриги?

ЗІ. можливо в цьому може бути причина: декілька тижнів назад був збій у роботі серверу (сервер рубануло по причині пропажі світла; раніше такого не було, - був робочий упс, зараз його забрали на ремонт). Але база 1С піднялась на ура.
Pepe
ИМХО, переустановка нічого не дасть. Я б копав у сторону "конектиться до бази як оле-серверу, - відбувається обмін даними".
alex040269
Цитата(mister-x @ 13.10.13, 12:50) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Але є декілька користувачів
Якщо таких користувачів більше 4-х то стабільної роботи досягти важко. Треба "розводити" при наймні під різних користувачів ОС!
mister-x
Цитата(Pepe @ 13.10.13, 20:40) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Я б копав у сторону "конектиться до бази як оле-серверу, - відбувається обмін даними".

хз, як воно раніше працювало, я бачив реалізацію КПК - база 7.7 через RDP і спецінтерфейс для КПК, але за роботу через Active-X не в курсі
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.