Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Налаштування налогів!
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 8.3, 8.2, 8.1, 8.0 > 1С Управление Торговым Предприятием 8
Юля
Привіт! І знову до Вас за допомогою( Підкажіть будь-ласка, як в УТП в документі Реалізація товарів та послуг в настройках Ціни та валюта, зробити так , щоб проставлялися автоматом галочки Враховувати ПДВ і автоматичний розрахунок ПДВ? В настройках користувача я цього не знайшла(( (Розумію, що запитання смішне) Дякую!
Vofka
Юля, вы книгу пробовали открывать хоть раз?

В типе цен галку соответствующую поставьте.
Petre
Не скажу по поводу освещения книгами данного вопроса, но справедливости ради следует сказать, что книги по типовым - никудышние и всегда устаревшие, а справка не обновляется.
Юля
Дякую за підтримку) І на рахунок типу цін (довідники ->типи цін номенклатури), там є галочка, але вона стосується тільки чи сума включає ПДВ чи ні, а мені потрібні дві інші, а саме Враховувати ПДВ і автоматичний розрахунок ПДВ. Вибачайте, якщо я чогось не розумію.
Petre
Гадаю, в УТП має бути аналогічно БУ - для організації потрібно визначити в обліковій політиці ("Підприємство / Облікова політика / Облікова політика організацій") певну схему оподаткування з ПДВ. Після цього на відповідну дату будуть автоматом виставлятись прапорці.
Vofka
Если организация является плательщиком НДС, тогда устанавливаются флажки о которых вы спрашиваете.
Юля
Дякую всім за допомогу, буду провіряти облікову політику (напевно підключусь до бухгалтера, а то як їх послухати то вони все заповнили.)
alex1c
А еще пропишите организацию по умолчанию в настройках пользователя и увидите эффект.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.