Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Чи є документ, який вводить для співробітника пільги для врахування їх при розрахунку ПДФО?
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 7.7 > 1С Комплексный учет 7.7 для Украины
mister-x
Клієнт говорить, що якщо нарахована в співробітника з/п менша за поріг (1500 грн.), то пільга при нарахуванні ПДФО має автоматом нараховуватись, я ж вважаю, що має бути якась вказівка для цього. Оклад: 1118 з коп., оплата погодинна (водій) - нарах. приблизно 289 грн. за місяць + 100 з коп. грн. відпускні за місяць. Отже, база для ПДФО 300-400 грн. Якщо є такий док-т, то який саме?

ЗІ. з комплексною практично не знайомий.
Pepe
Окремих вказівок у вигляді документа не потрібно. Пільга залежить від заповнення довідника податків - мінімальної зарплати, прожиткового мінімуму. В комплексній можливо два варіанти, залежить від того, чи включений участок ЗП. Якщо не включенийпрацює все так як і в бухгалтерії - залежить від чи заповнено у карточкці реквізит к-ть пільг. При включеному - має бути пільга у карточці співробітника "базовая льгота...".
mister-x
розрахунок включено, бачу список пільг на закладці "Прочее" в співробітнику, а де їх вводити не бачу
вже побачив, потрібно вводити у список при включеній радіо-кнопці "Все", а я включив "Актуальные" і не міг ввести

Отже, я був правий щодо введення пільг smile.gif.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.